CASA DA NOGUEIRA

Designed over a beautiful steep hill overlooking Monchique, Casa da Nogueira strikes a perfect balance between integration and comfort. The house is carefully set on the terraces to minimize land movements and take advantage of the possibilities made available by the agricultural terracing.

The design is then driven by the sun orientation and the stunning views to the East. Preserving the local trees allows the house to be shrouded by nature. The perfect getaway home.

My role:

Full design credit Miguel Sousa / Gummavitta

Image credits:

Miguel Sousa / Gummavitta

WHERE

Monchique, Portugal

CLIENT

Johann & Paula,

Monseral

PROJECT YEAR

2020

STATUS

Under construction

BE IN
TOUCH

info@gummavitta.com

+351 919323326

© 2020 by Gummavitta. All rights reserved.

  • LinkedIn
  • White Instagram Icon
Casa da Nogueira (2)